Ciorbă de fasole păstăi

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole verde păstai
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1/2 gulie
  • 1 ardei
  • 1 roşie
  • tarhon în oţet
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 4 linguri bulion
  • puţin ulei de măsline

Mod de prepare

Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se vor pune la fiert împreună cu fasolea păstăi. Apoi adăugăm tarhonul, pătrunjelul şi puţin ulei de măsline.

Când legumele au fiert, adăugăm bulionul.

Lăsăm ciorba să mai fiarbă 5 minute.

Se poate servi cu ardei iute, ceapă roşie şi smântână.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s