Friptura *TIGANEASCA*

Publicat pe Actualizat pe

Ingrediente

Mod de preparare

Spalam carnea si-o condimentam. (pieptul de pui trebuie sa fie batut; pulpele de pui – dezosate)

Calim putin carnea in ulei de masline, apoi il punem pe gratar.

Curatam cartofii, ii spalam si taiem in cubulete. Ii asezam pe o tava, tapetata cu hartie cerata, adaugam sare si rozmarin.

Cand cartofii sunt aproape gata, luam carnea de pe gratar, asezam feliile peste cartofi, adaugam usturoi pisat si un paharel de vin rosu. Il mai lasam 10 minute la cuptor.

Se poate servi cu sos de maioneza si hrean, mujdei, ardei iute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s