TORT CU TREI CREME

Publicat pe Actualizat pe

Ingrediente:

Pentru blatul maro:

5 oua

150 g zahar

120g faina

30 g cacao

½ pachet praf de copt

Blatul Galben:

5 oua

150 g zahar

150 g faina

½ praf de copt

Crema de Ciocolata:

2 pachete pudinca de ciocolata

600 ml lapte

5 linguri zahar

250 g unt

40g biscuit macinati

3-4 linguri rum

Crema de Vanilie:

1 plic pudinca de vanilie

300 ml lapte

3 linguri zahar

120 g unt

3 pachetele zahar anilat

Crema de Frisca

2 pachete pudinca cu gust de frisca

600 ml lapte

5 linguri de zahar

250 g unt

Mod de preparare

Tapetam o forma de tort cu margine detasabila.

Blatul Maro:

Frecam ouale intregi cu zaharul si apoi adaugam celelalte ingedient pe rand. Turnam compozitia in tava de tort si il dam la cuptor pt 25 de minute.

La fel vom proceda si cu blatul galben

Crema de Cacao:

Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit de tot, adaugam unutul, romul si biscuitii macinati

Crema de Vanilie:

Fierbem pudinca cu zaharul, cand s-a racit de tot adaugam untul si zaharul vanilat

Crema de frisca:

Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit adaugam untul

Cand s-au racit blaturile letaiem in doua parti egale

Dedesubt punem un strat de blat de cacao peste care adaugam crema de cacao. Urmeaza blatul galben peste care adaugam crema de vanilie (din crma mai pastram o parte). Urmeaza inca un blat galben peste care adaugam crema de cacao si deasupra adaugam blatul maro. Cu crema de vanilie ramasa ungem tot tortul. Se adauga peste tort toata crema de frisca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s