SPANAC CU OCHIURI

Publicat pe Actualizat pe

SPANACUL – o sursa de sanatate si e atat de gustos…hmmmm!

INGREDIENTE

  • 1 kg. spanac
  • 400 ml lapte
  • 2-3 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 7-8 catei de usturoi
  • ulei, sarepiper
  • oua pentru ochiuri

MOD DE PREPARARE

Curatam spanacul de codite, il spalam foarte bine si-l punem la fiert in apa cu putina sare. Timp de fierbere 15 minute. Spanacul fiert si strecurat il tocam marunt si e gata pregatit pentru a fi gatit.

Calim faina in 3-4 linguri de ulei, adaugam spanacul, laptele, sare, piper. Dupa o fierbere de 3 minute (la foc mediu) adaugam usturoiul tocat si smantana.

Poate fi servita cu ochiuri sau cu cartofi prajiti.

la fel putem pregati: leurda sau urzicile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s