PIZZA melcisor

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

Aluatul de pizza:

  • 5oo gr. faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 2 linguri oregano
  • apa calduta
  • zahar
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline

Umplutura melcisorului:

  • 7-8 carnati din carne de curcan
  • 200 gr. cascaval
  • 100 gr. branza de capra
  • 1 ou
  • 2-3 ceapa verde
  • 100 gr. masline
  • cimbru
  • sos de rosii
  • sare, piper alb, rosu, negru
  • usturoi

MOD DE PREPARARE

Prepararea aluatului:

pregatim maia din: 3 linguri faina, un cubulet de drojdie, putina apa calda, 1 lingurita zahar si putina sare. Amestecam totul pana cand se omogenizeaza componentele, il lasam la caldura pana cand isi dubleaza volumul.

Adaugam maia peste faina cu oregano, apa calduta, 3 linguri de ulei de masline si sare. Framantam totul foarte bine si-l lasam la dospit 30-40 minute (poate si mai mult).

Impartim aluatul in doua parti egale.

Carnatii trebuie prajiti; cascavalul ras se va amesteca cu un ou si piper; ceapa verde trebuie taiata felii potrivite. Peste toate componentele vom presara cimbru uscat.

Intindem prima foaie si punem deasupra toate componentele din umplutura.

Rulam strans foaia umpluta, apoi il feliem la aproximativ 2 cm.

Asezam feliile (felii culcate;tip-melcisori) intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Timp de coacere (la foc potrivit) 40-50 minute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s