Friptura de pui cu morcovi copti

Publicat pe

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (dezosate)
  • 5-6 morcovi
  • condimente pentru carne: sare, piper, curry, busuioc, maghiran
  • condimente pentru morcovi: oregano, sare
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Condimentam carnea si morcovii, ii asezam intr-o tava (tapetata cu hartie pentru copt), stropim totul cu putin ulei de masline.

Timp de coacere 50-60 minute.

Gustul si textura morcovilor copti seamana foarte mult cu ciupercile coapte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s