Snitel cu branza la cuptor

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Pregtim pieptul de pui pentru snitel (spalam carnea, o stergem de apa si o batem). Condimentam pipetul de pui. Pe o parte am pus sarepiper, praf de usturoi iar pe partea cealalta am pus: curry, busuioc si maghiran.

Dam carnea prin oua, apoi prin pesmet amestecat cu branza rasa si 1/2 lingurita praf de chili.

Punem snitelele in tava, pe hartia de copt. (pot fi stropite cu ulei de masline sau nu).

Garnitura: cartofi taranesti si oblogatoriu un sos (eu, am facut un sos grecesc TZATZIKI).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s