Snitel cu branza la cuptor

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Pregtim pieptul de pui pentru snitel (spalam carnea, o stergem de apa si o batem). Condimentam pipetul de pui. Pe o parte am pus sarepiper, praf de usturoi iar pe partea cealalta am pus: curry, busuioc si maghiran.

Dam carnea prin oua, apoi prin pesmet amestecat cu branza rasa si 1/2 lingurita praf de chili.

Punem snitelele in tava, pe hartia de copt. (pot fi stropite cu ulei de masline sau nu).

Garnitura: cartofi taranesti si oblogatoriu un sos (eu, am facut un sos grecesc TZATZIKI).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s