Piure pufos

Publicat pe

Cartofi pentru piure fierti pe aburi!!!

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi albi
  • 50 g. unt
  • 250 ml lapte
  • sare

MOD DE PREPARARE

Curatam si spalam cartofii, ii feliem si punem la fiert ( am fiert cartofii pe aburi).

Dupa ce au fiert, zdobim cartofii si abia apoi adaugam untul.

Incalzim laptele aproape de temperatura de fierbere si il adaugam treptat la cartofii amestecati cu unt.

In final punem sare dupa gust.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s