Prajitura foietaj cu prune

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 700 gr. prune
  • 400 ml. smantana
  • zahar, scortisoare

MOD DE PREPARARE

Intindem foietajul, il portionam (la ce dimensiune dorim noi), deasupra asezam prunele fara samburi. Presaram zahar tos si scortisoare din belsug, acoperim cu smantana.

Timp de coacere 30 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s