Strudel cu lamaie

Publicat pe

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr. branza de vaci
  • 1 ou
  • 2-3 lamai
  • 2 zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 100 gr. stafide
  • 150 gr. zahar pudra

MOD DE PREPARARE

Pregatim umplutura: razuim coaja de la 2 lamai, scoatem miezul si stoarcem zeama de la 1-2 lamai, amestecam cu branza de vaci, zaharul, oul, zahar vanilat si esenta de vanilie. Stafidele le vom lasa la inmuiat (apa  si rom), apoi le adaugam in compozitie (stoarse).

Intindem o fasie din foietaj (un pachet poate fi impartit in 3 parti egale – fiecare rulou portionat in patru), ungem foaia cu umplutura si-l rulam.

Asezam strudelele pe hartie de copt. Timp de coacere 30-35 minute.

Cand strudelele sunt reci, presaram zahar pudra vanilata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s