Mix de vara

Publicat pe

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Spalam legumele, indepartam miezul. Dovlecelul il curatam de coaja, il scobim iar miezul il punem in oala alaturi de miezul de la rosii.

Umplutura: amestecam carnea tocata cu oul, ceapa tocata, cana de orez, sarepiper.

Umplem legumele cu aceasta compozitie.

Pe fundul oalei punem o cescuta de ulei si miezul de la legume.

Asezam legumele umplute in oala iar deasupra punem foile de dafin, 2 cabi de bulion si putina apa.

Timp de fierbere: 1 ora.

Poate fi servita cu smantana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s