Mancare de dovlecei

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 1 lingura faina
  • 150 g smantana
  • sare, piper
  • ulei

MOD DE PREPARARE

Curatam dovleceii, ii dam pe razatoare (mare).

Calim putin ceapa si adaugam 1-2 lingurite boia dulce. Punem dovleceii peste ceapa, rosiile taiate cubulete, marar tocat, sare, piper.

Completam cu apa cat sa acopere mancarea de dovlecei (nu e nevoie de foarte multa apa pentru ca dovleceii vor lasa si ei ceva apa).

Timp de fierbere 30-40 minute.

In final presaram o lingura de faina, adaugam smantana si lasam sa mai dea in clocot inca odata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s