Tocanita de cartofi

Publicat pe Actualizat pe

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii si ii spalam alaturi de legume.

Tocam ceapa marunt si ardeii ii taiem marunt, ii calim in ulei si adaugam boia dulce.

Cartofii, rosiile taiem cuburi si ii punem deasupra cepei calite. Adaugam sarepiper, apa si ii punem la fiert.

Cand cartofii aproape au fiert, adaugam usturoi pisat si patrunjel verde maruntit. Se mai poate adauga 1-2 linguri de bulion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s