Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin alb

Publicat pe

O combinatie reusita de arome. Cimbrul si vinul ofera un gust aparte cartofilor, iar usturoiul este excelent pentru ciuperci.

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 5-6 ciuperci
  • cimbru uscat
  • 5-6 catei usturoi
  • sarepiper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb demisec

MOD DE PREPARARE

Curatam si spalam cartofii, ciupercile, ii taiem feliute, ii punem pe o tava tapetata cu hartie pentru copt.

Presaram peste eicimbrusarepiper si putin ulei de masline.

Cand cartofii si ciupercile sunt aproape gata ii stropim cu un pahar de vin alb in care punem usturoiul pisat.

Timp de coacere: 50 minute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s