Friptura cu leustean verde

Posted on Updated on

O reteta interesanta si neobisnuita. Am vazut aceasta combinatie in Germania. Stiu, putin ciudat pentru ca nemtii nu prea gatesc cu leustean, dar iata exista si persoane care-l folosesc. Noi, inainte sa vedem aceasta combinatie, leusteanul il foloseam doar pentru ciorbe. Dar ce sa vezi, combinatia de friptura – leustean e PERFECTA!!! Leusteanul ii confera carnii un gust picant, intepator. Puteti incerca combinatia aceasta cu pui, porc, vanat,…Am omis un lucru interesant, capul familiei la care am vazut aceasta combinatie era ,,vanator,, si el obisnuia sa faca vanat cu leustean verde (fam. Jurgens).

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • o legatura de leustean verde
  • condimente pentru carne ( curry, maghiran, busuioc)
  • sare, piper
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Spalam carnea, condimentam si-l asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Stropim carnea cu ulei de masline si asezam leusteanul tocat marunt.

De aceasta data, am asezat carnea de pui pe un pat de cartofi si ciupercute.

Timp de coacere: 60 minute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s