Tocanita de ficatei

Publicat pe

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Spalam, curatam de pielita si portionam ficateii de pui. Curatam si spalam legumele.

Tocam ceapa marunt si ardeii bucatele. Calim ceapa si ardeii in ulei si in final adaugam 2 lingurite de boia dulce. Adaugam rosiile feliate, usturoiul pisat, ficateii,sarepiper.

Timp de fierbere: 20 – 25 minute. In final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s