Cartofi cu usturoi si marar

Publicat pe

O garnitura perfecta penru o friptura rumena si aburinda!!! Dar puteti sa o serviti si separat. Pofta buna!!!!

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si-i taiem bucatele.

Amestecam uleiul cu usturoiul pisat si o turnam peste cartofii asezati intr-o tava.

 

 

Dam totul la cuptor pentru 15 minute.

Tocam mararul verde marunt si-l amestecam cu catofii, iar apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu pentru 10 minute, timp in care mararul isi va lasa gustul pe cartofi dar se va  si inmuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s