Pui jamaican

Posted on Updated on

Pui aromat cu mult cimbru, crocant si putin picant de la ceapa.

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1-2 linguri cimbru
  • 1-2 cepe albe
  • sarepiper
  • ulei

MOD DE PREPARARE

Spalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele.

Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbrusarepiper si bucatile de carne.

Amestecam compozitia foarte bine, o acoperim si-l lasam la rece minimum 30 de minute (recomandat chiar de seara pana a doua zi).

Indepartam ceapa, dam carnea prin pesmet si o prajim in ulei sau la tava in cuptor pe hartie de copt, stropit din abundenta cu ulei. Adaugam sare si in pesmet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s