Pui cu scortisoara

Publicat pe

O alta abordare a aromei de scortisoara, de data asta combinata cu carnea de pui, la care ii da un gust usor picant si parfumat.

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • rosii
  • 2oo g iaurt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • sarepiper

MOD DE PREPARARE

Spalam pulpele de pui, le crestam(indepartam putin carnea de pe os), le saram si piperam.

Pregatim sosul pentru marinat pulpele.

Amestecam iaurtul cu doua rosii taiate cubulete si o jumatate lingurita scortisoara.

Inmuiem pulpele crestate in sos asa incat sa lasam si bucatele de rosii pe ele si le punem intr-o tava pe hartie pentru copt. Punem pulpele in cuptorul preincalzit iar dupa 30 de minute ungem pulpele si pe cealalta parte cu sosul ramas. Timp de coacere in total: 60  minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s