Bostan copt

Posted on Updated on

Bostanul este o baza buna pentru multe preparate gustoase. Putem sa-l folosim la umplerea placintelor, strudelelor, baza pentru creme, piure de bostan, inlocuieste cartoful sau pur si simplu ca desert.

INGREDIENTE

  • bostan

MOD DE PREPARARE

Spalam coaja bostanului, il portionam si indepartam semintele.

Punem feliile de bostan pe o tava de copt si-l dam la cuptor pentru aproximativ 100 – 120 minute. Daca miezul nu este suficient de dulce (dupa coacere) putem adauga zahar sau miere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s