Salata de ton cu cascaval Delaco

Publicat pe

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton in suc propriu
  • 50 g cascaval
  • 50 g masline negre
  • o feliuta gogosar murat
  • 1 ceapa rosie
  • maioneza
  • sarepiper

MOD DE PREPARARE

Scurgem zeama de la conservele de peste, tocam marunt ceapa, gogosarul il taiem marunt iar masline rondele.

Adaugam cascaval Delaco bucati mai mici, maioneza, sare si piper dupa gust. Amestecam toate ingredientele si-l servim cu masline si lamaie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s