Supa de pui cu fidea de casa

Publicat pe Actualizat pe

15.12.12 040

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe, aripi, spate)
  • 1/2 telina radacina
  • 3-4 morcovi
  • ardei kapia
  • ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
  • 100 g fidea de casa

MOD DE PREPARARE

15.12.12 002

Spalam si portionam carnea de pui. Curatam si spalam legumele.

15.12.12 003

Punem carnea la fiert, am folosit vasul Zepter. Cand incepe sa fiarba apa, spumam zeama.

15.12.12 012

Adaugam legumele taiate bucati mai mari, ardeiul kapia si ardeiul verde il taiem marunt, ceapa si usturoiul vor ramane intregi iar un morcov il dam pe razatoarea mare si-l calim in 2 linguri ulei, adaugam morcovul si sare dupa gust.

15.12.12 018

Cand carnea si legumele au fiert, adaugam fideaua iar la sfarsit patrunjel tocat marunt.

15.12.12 044

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s