Cornulete cu magiun si rahat

Posted on

23.12.2012 041

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g unt
  • 175 ml smantana
  • sare
  • magiu
  • rahat

MOD DE PREPARARE

23.12.2012 00823.12.2012 009

Omogenizam untul la temperatura camerei cu smantana, adaugam treptat faina si sarea. Framantam compozitia si o lasam peste noapte la frigider.

23.12.2012 01223.12.2012 013

A doua zi intindem aluatul si taiem un cerc pe care-l impartim in 8 parti egale (parti=triunghiuri) si le umplem cu magiun si apoi alte triunghiuri cu bucatele de rahat.

23.12.2012 01523.12.2012 016

Putem intinde din aluat fasii mai lungi pe care asezam bucatele de rahat, le impaturim si apoi taiem patratele. Timp de coacere 30-40 minute. Cand sau mai racit presaram zahar pudra deasupra.

23.12.2012 042

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s