Pui cu portocala

Publicat pe Actualizat pe

Pui cu portocala 015

cel mai bun pui exotic…

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui(dezosat)
  • 2 portocale
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin sau 2 crengute
  • piper rosu, alb, negru
  • sare dupa gut
  • 3 linguri ulei
  • orez

MOD DE PREPARARE

Pui cu portocala 002

Spalam pulpele de pui si le saram dupa gust.

Pui cu portocala 004

Stoarcem zeama de la o portocala, adaugam usturoi taiat feliute, cimbru, rozmarin, 1 lingurita miere, piper macinat.

Pui cu portocala 006

Asezam pulpele de pui intr-o tava in care am pus cele de 3 linguri de ulei, peste pulpe turnam sosul de porocala si presaram coaja razuita de la o portocala.

Timp de coacere 40-45 minute, foc potrivit (dupa 30 minute intoarcem pulpele).

Pui cu portocala 011

Fierbem orez in apa cu sare, dupa ce a fiert o strecuram si putem pune ulei de masline, sare, putina zeama de portocala sau pur si simplu servim orezul gol.

Ornam cu felii de portocale(a doua portocala) si eventual patrunjel verde.

Anunțuri

Un gând despre „Pui cu portocala

    Emil a spus:
    6 Ianuarie 2013 la 20:44

    Exceptional – prezentarea si cronologia !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s