Cartofi acordeon

Publicat pe Actualizat pe

10.02.2013 020

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei

    Mod de preparare

  • 10.02.2013 002

    10.02.2013 004

    Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos.

    10.02.2013 007

    Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam cu rozmarin, cimbru si ulei. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, timp de coacere 50-60 minute.

    10.02.2013 00810.02.2013 01110.02.2013 015

    Cartofii acordeon ii putem servi cu mici, mustar si castraveti murati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s