Piept de pui cu iaurt si cascaval

Posted on Updated on

24.02.2013 032

Ingrediente

Mod de preparare

24.02.2013 006

Spalam si portionam (felii subtiri) pieptul de pui, il condimentam si lasam la macerat pentru o ora.

24.02.2013 008

Asezam feliile de piept de pui pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le ungem cu un sos din iaurt (smantana) si usturoi pisat. Punem pieptul de pui la cuptor pentru 30 de minute, apoi taiem feliute subtiri de cascaval pe care le asezam deasupra feliilor de carne. Mai lasam in cuptor pentru inca 10 minute.

24.02.2013 035

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s