Supa de pui cu porumb

Publicat pe

retete 10 mrtie 018

O noua combinatie, un nou gust. Porumbul este un bun ,,partener,,  al carnii de pui. Am incerca retete diverse cu pui si porumb, dar in supa niciodata. Combinatia mi-a placut, e reusita asa ca va ofer cu drag aceasta reteta.

Ingrediente

  • 500 g carne de pui (pulpe, aripi, spate)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 patrunjel radacina
  • 1 arde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 g porumb
  • taitei fini
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

10 martie 2013 002

Spalam si portionam carnea de pui si o punem la fiert (3-4 l apa). Cand incepe sa fiarba indepartam spuma formata.

10 martie 2013 004

Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt, morcovii ii teiem rondele, ardeiul bucatele, telina in bucatele mici dar si baghetute, patrujelul radacina mai marunt. Adaugam legumele, usturoiul si sare dupa gust.

10 martie 2013 009

Dupa ce a fiert carnea si legumele in ultimele minute de fierbere adauga porumbul (prefiert – din conserva sau congelat) si adaugam taiteii fini. Dupa ce au fiert taiteii (3-4 minute) adaugam patrunjel proaspat tocat marunt.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s