Ciuperci mioritice

Publicat pe Actualizat pe

Ciuperci umplute mioritice 025

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari (champignon)
  • 100 g telemea de capra (oaie, bivolita)
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita boia dulce sau iute
  • 2-3 cepe verzi
  • cateva fire marar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • decor: frunze de leustean sau patrunjel

Mod de preparare

Ciuperci umplute mioritice 002Ciuperci umplute mioritice 005

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi.

Ciuperci umplute mioritice 017

Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim totul cu ulei.

Ciuperci umplute mioritice 010Ciuperci umplute mioritice 015

Omogenizam branza razuita (maruntita) cu smantana, o lingurita boia si marar verde tocata marunt.

Ciuperci umplute mioritice 009

Adaugam si ceapa verde taiata rondele si o jumatate de rosie taiata marunt.

Ciuperci umplute mioritice 018

Umplem palariile ciupercilor cu aceasta pasta, deasupra asezam feliute de rosii.

Punem tava in cuptorul incalzit pentru 25-30 minute (foc mediu).

Putem decora cu frunze de leustean sau patrunjel verde.

Ciuperci umplute mioritice 029

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s