Cartofi rustici

Publicat pe Actualizat pe

HPIM7030

Un pranz sau o cina perfecta. Simplu de pregatit, timp scurt de pregatire … doar pofta sa aveti. Clasicii cartofi intr-o noua combinatie: bulion, carnati si ceapa rosie. Merita incercat, pofta buna!

Ingrediente

  • 4 cartofi (mari)
  • 1 ceapa rosie (mare)
  • 5 linguri bulion (1/2 pahar de apa)
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 4-5 carnati de casa (afumati si uscati)
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

HPIM7018

Curatam si spalam cartofii si ceapa.

HPIM7020

Taiem cartofii cubulete si ii amestecam cu ulei, cimbru, sare si piper.

HPIM7022

Punem cartofii intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, stropim din belsug cu bulionul diluat cu apa.

HPIM7025

Asezam deasupra rondele groase de ceapa rosie si carnati. Punem tava in cuptorul incalzit. Dupa 15 minute intoarcem cartofii si repetam operatiunea din 10 in 10 minute. Atentie! Datorita bulionul exista posibilitatea de a se carameliza prea tare cartofii. Focul trebuie sa fie mediu. Timp de coacere: 40 minute.

HPIM7030

Cartofii rustici pot fi serviti cu: rosii proaspete, ceapa verde sau chiar mujdei de usturoi.

HPIM7034

3 gânduri despre „Cartofi rustici

    Subconstientul Genial a spus:
    13 Iulie 2013 la 18:08

    SUUUPER….

    Rocsy Ciobanu a spus:
    13 Iulie 2013 la 19:49

    Mmm ce buni sunt. Pup Melinda!

    melyp a răspuns:
    13 Iulie 2013 la 20:08

    Sunt buni si aromati, te astept la masa. Si eu te pup Rocsy!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s