Tocanita de pui cu ardei copti

Publicat pe Actualizat pe

tocanita 004

Ce aroma, ce combinatie…o tocanita foarte buna, ardeiul copt face casa buna cu foaia de dafin. Pentru un pranz perfect merita incercata. Pofta buna!

Ingrediente

  • 600 g carne de pui (pulpe de pui cu os sau dezosat)
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 7-8 catei usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 linguri de bulion
  • boia dulce
  • ulei
  • sare, piper
  • 4 ardei kapia (copti)

Mod de preparare reteta

28.07 00428.07 00528.07 008

Spalam portionam carnea de pui.

28.07 01128.07 015

Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile feliate, sare, piper.

28.07 02128.07 019

28.07 024

Dupa ce fierbem 10 minute tocanita adaugam foile de dafin, bulionul si usturoiul pisat. Mai fierbem inca 10 minute tocanita.

28.07 018

28.07 02528.07 02928.07 031

Coacem, curatam ardeii de coaja si portionam bucatele.

Adaugam si ardeii copti in tocanita si-l mai dam odata in clocot.

Poate fi servita cu mamaliguta.

tocanita 004

2 gânduri despre „Tocanita de pui cu ardei copti

    Rocsy Ciobanu a spus:
    28 Iulie 2013 la 16:17

    Melinda ce bunatate ai pregatit. Vin si eu la masa si aduc ceva dulce, e bine?? Pupici!

    melyp a răspuns:
    28 Iulie 2013 la 16:21

    Ooo te astept cu drag la masa, ceva dulce…hmmmm, pe la cat ajungi?? :)))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s