Cascaval pane

Publicat pe

22.08.2013 001

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare reteta

Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.

Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.

2 gânduri despre „Cascaval pane

    Rocsy Ciobanu a spus:
    22 August 2013 la 19:26

    Tot am zis ca fac dar inca nu s-a ivit momentul. Este foarte bun! Pup!

    melyp a răspuns:
    22 August 2013 la 20:37

    E foarte bun cascavalul pane, si mie imi place mult!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s