Pateuri cu masline si cascaval

Publicat pe

revelion 022

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • cascaval ras (aproximativ 200-300 g)
  • masline (150 g – fara samburi)
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingura susan

Mod de preparare reteta

revelion 015

Intindem foaia decongelata de foietaj. Planseta trebuie pudrata putin cu faina. Intindem foaia cu sucitorul pana cand are o grosime de 0,5 cm.

revelion 013

Presaram cascaval ras, masline feliate (fara samburi), chimen si susan. Taiem aluatul in patrate de 10 cm si unim doua colturi ale patratului.

revelion 016

Asezam pateurile pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. (am facut o mini rulada cu cascaval din jumatate de aluat). Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 C.

revelion 019

Timp de coacere 30-35 minute la foc mediu. Atentie la temperatura, pateurile se pot arde foarte usor.

revelion 031revelion 030revelion 025

2 gânduri despre „Pateuri cu masline si cascaval

    Rocsy Ciobanu a spus:
    2 Ianuarie 2014 la 11:19

    La multi ani un Nou An cu sanatate, bucurii si multe impliniri!

      melyp a răspuns:
      2 Ianuarie 2014 la 11:23

      La multi ani cu sanatate, bucurii si mult noroc va doresc si voua!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s