Tocăniță de ciuperci cu morcovi

Posted on Updated on

14.04.2014 045

Ingrediente

  • 600 g ciuperci proaspete sau 2 conserve de champignon
  • 5 linguri uleiacă
  • 1 ceapă mare
  • 4 morcovi
  • sare, piper
  • 1 linguriță boia dulce
  • patrunjel verde

Mod de preparare rețetă

14.04.2014 014

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire.

14.04.2014 020

Călim ceapa tocată mărunt și morcovii dați pe răzătoarea mare.

14.04.2014 022

După călire adăugăm boiaua și ciupercile.

14.04.2014 023

Completăm cu puțină apă doar cât să acopere ușor tocănița(ciupercile vor lăsa apă-zeamă). Adugăm sare, piper după gust. Timp de fierbere(la foc mic) 30de minute. În final adugăm pătrunjel verde tocat mărunt.
14.04.2014 04314.04.2014 048

page4

One thought on “Tocăniță de ciuperci cu morcovi

    Rocsy Ciobanu said:
    16 Aprilie 2014 la 11:09

    Mmm ce gustoasa, mai ales in aceste zile de post! Pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s