Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute)

Publicat pe Actualizat pe

pizza 004pizza 009

Ingrediente

  • un pachet foietaj
  • 1 conservă de ciuperci
  • 150 g cârnat picant afumat sau şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 100 g măsline
  • oregano
  • ketchup

Mod de preparare

Se dezgheaţă foietajul la temperatura camerei, se întinde şi se feliază în 16 părţi – 4 pe orizontală şi 4 pe verticală.

Ungem cu ketchup fiecare pătrăţel şi presărăm oregano. Punem ciuperci tăiate feliuţe (bine stoarse in cazul ciupercilor din conservă), rondele de cârnaţi, măsline feliuţe şi câteo feliuţă de caşcaval. Aşezăm feliuţele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Se dă la cuptorul încins la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate când a crescut puţin şi aluatul este auriu.

pizza 008pizza 007pizza 006pizza 003

Reclame

Un gând despre „Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute)

    rin kagamine a spus:
    26 decembrie 2017 la 07:56

    Ești o profesionista, și ce blat! Și plăcinte de mai sus sunt perfecte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s