Salată de fasole păstăi

Publicat pe

20161112_204434

Culoare frumoasă, aromă intensă de usturoi. cremoasă de la smântână, ce să mai lungesc vorba … iată reţeta.

Ingrediente

700 – 800 g fasole păstăi *  cu boabe lungi şi subţiri, aţoasă, dar gustoasă, fasolea verde este o sursă excelentă de proteine, fiind recomandată mai ales persoanelor cu probleme digestive, deoarece este mai uşor digerabilă. Păstăile se gătesc întregi, fără a scoate boabele în prelabil.

300 g smântână

7-8 căţei de usturoi

sare, piper

Mod de preparare

20161112_185147

Fasolea verde se alege, se spală bine în mai multe ape reci, se scurge și se rup capetele. Punem fasolea la fiert în apă cu sare. După ce fasolea a fiert o strecurăm şi lăsăm să se răcească de tot.

20161112_20312920161112_203930

Fasolea rece o tocăm mărunt, adăugăm sare, piper, usturoi pisat şi smântână.

20161112_204215

Amestecăm totul şi salata e gata. Poftă bună!

20161112_204509

Reclame

Un gând despre „Salată de fasole păstăi

    rin kagamine a spus:
    26 decembrie 2017 la 07:19

    Ce bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s