Despre

,,Arta cu cei mai mulţi adepţi rămâne totuşi arta culinară.,,

Bucătăria, gătitul? Mă relaxează și, totodată, mă încarcă cu energie. Cred că domeniul culinar m-a descoperit pe mine, mereu preocupată de multe alte activități, bucătăria rămânea pe planul doi. Probabil a contat și faptul că mereu eram lângă bunica mea în bucătărie și admiram mânuțele ei, cum știa ea să facă minuni cu un aluat sau cum prepara ceva bun, iar mama mea este o bucătăreasă desăvârșită, deci am avut exemple bune în familie. Amândouă au insistat, ca eu să învăț, să fac tot ce-mi stă în putință să fiu un om priceput, integru și serios.

Am început să gătesc mai mult de nevoie, apoi a devenit o joacă frumoasă, o activitate captivantă și plină de arome.

În 2012 am deschis o pagină culinară Buburuza bucatareasa, Retete cu drag, m-am înscris pe un site culinar Bucataras, am colaborat cu mai multe pagini culinare, si acum sunt mulțumită și fericită pentru rezultatele obșinute…era loc de mai bine …

Preparatele mele sunt inspirate din diferite rețete culinare(românești și internaționale) un prim criteriu fiind gustul, aroma și abia apoi aspectul.

Nu știu să fac mare artă din preparate, nu fac artă în farfurie … doar gătesc cu drag, pun suflet și mă bucur.

Despre mine cam atât … spor la lecturarea rețetelor, spor la treabă și poftă bună!


4 gânduri despre „Despre

    mia a spus:
    16 ianuarie 2014 la 22:28

    multumesc ca impartasesti si cu noi aceste retete minunate!

      melyp a răspuns:
      18 ianuarie 2014 la 00:22

      Si eu va multumesc!

    Mary Udrea a spus:
    27 aprilie 2014 la 18:48

    Ma bucur sa te cunosc, chir si virtual, deocamdata! imi place cum gatesti, exact pe gustul meu si nu o spun doar asa de complezenta, dar am parcurs peste multe retete de-ale tale.
    Poate intr-o zi ne vom cunoaste si live, nu se stie, m-as bucura!!
    Te imbratisez cu drag si iti doresc toate cele bune! Pupici!

      melyp a răspuns:
      27 aprilie 2014 la 20:50

      Cu mult drag gatesc si postez pe blog, a devenit o adevarata pasiune. La fel ca si tine, punem suflet si ne bucuram de bucuria celor care savureaza bunatatile pregatite. Mi-ar face mare placere sa ne cunoastem ,,live”, cred ca am avea multe de povestit. Iti multumesc pentru aprecieri! Te pup!!!

Lasă un comentariu