CIORBA DE PERISOARE

Publicat pe Actualizat pe

Ingrediente

Perisoare:

  • 700 gr. carne tocata de pui sau porc
  • 1 ou
  • 150 gr. orez
  • 1 ceapa mare
  • sarepiper

Mod de preparare:

Curatam legumele si le punem la fiert in apa cu putina sare. Adaugam de la inceput bulionul si leusteanul.

Pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata de pui cu ceapa tocata marunt, oul intreg, orezul spalat, sare si piper.

Dupa 30 minute de fierbere incepem sa adaugam perisoarele. Formam mici bilute din compozitia pregatita. Lasam sa fiarba impreuna cu legumele inca 20 minute. Se poate adauga si o lingura de ulei.

Oprim fierberea ciorbei pentru a adauga otetul (borsul) si smanatana.

Am adaugat 4 linguri de otet. La smanatana (400 gr.) am adaugat putina faina (2 linguri) am amestecat si am adaugat putina ciorba fierbinte si abia apoi am adaugat totul in ciorba. In final adaugam patrunjel verde tocat.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s